top of page

 Køb Oxycotin 40mg i Danmark

Om Oxycontin

Oxycontin er tidsfrigjøringsformen for oksykodon som vanligvis er foreskrevet for kronisk og alvorlig smerte. På grunn av det faktum at det kan inneholde en stor mengde oksykodon. Det er en av de mest populære reseptbelagte legemidler rundt om i verden.

 

Oversikt over


OxyContin er en semi-syntetisk opioid analgetisk foreskrevet for kronisk eller langvarig smerte. Den aktive ingrediensen er oksykodon, som også finnes i stoffer som Percodan og Tylox. OxyContin kan inneholde mellom 10 og 80 milligram oksykodon i en tidsavsatt tablett, sammenlignet med omtrent fem milligram om dagen i Percodan.

Hvordan det brukes


Vanligvis er OxyContin foreskrevet for å bli tatt to ganger om dagen, en fordel over andre smertelindrende medisiner som må tas flere ganger om dagen. OxyContin er tilgjengelig i tablettform i syv doseringsnivåer fra 10 til 80 milligram.

Det er vanligvis foreskrevet for å hjelpe pasienter med kroniske smerter, som rygg- og nakkesmerter. Det kan også foreskrives til kreftpasienter for å redusere smerte og forbedre funksjonen.

Effekter

Under den foreskrevne dosen er OxyContin en effektiv smertestillende. Når knust og snorted eller injisert, stoffet produserer en rask og kraftig "høy" som noen misbrukere sammenligner med følelsen de får når du gjør heroin. National Institute on Drug Abuse (NIDA) rapporterer at i enkelte områder av landet, OxyContin misbruk priser er høyere enn heroin misbruk.

OxyContin, som heroin og andre opioider, er et depressivt middel i sentralnervesystemet. En overdose kan forårsake respirasjonssvikt og død.

Noen symptomer på OxyContin overdose inkluderer:

Langsom pusting (respirasjonsdepresjon)
Beslag
Svimmelhet
Svakhet
Tap av bevissthet
Koma
Forvirring
Tretthet
Kald og klam hud
Små elever
Redusert syn
Kvalme
Oppkast
Skyer av mentale funksjoner
Ved overdosering

Er det vanedannende?

Som alle opioider har OxyContin potensial til å være svært vanedannende. På grunn av potensialet for misbruk er OxyContin et plan II-legemiddel i henhold til loven om kontrollerte stoffer (NSA).

Selv smerte pasienter som bruker stoffet som foreskrevet frarådes plutselig å stoppe OxyContin bruk. I stedet bør doseringen gradvis reduseres for å unngå abstinenssymptomer. Men svært få mennesker som tar OxyContin som foreskrevet blir avhengige av stoffet.

Misbrukere av stoffet, som tar en høyere enn den foreskrevne dosen, kan utvikle en toleranse for OxyContin. Dette kan føre til at de tar stadig økende mengder for å oppnå samme effekt. Det er mulig å bli avhengig eller avhengig av stoffet ganske raskt.

Abstinenssymptomer

Oxycontin abstinenssymptomer kan begynne så snart som seks timer etter siste dose og kan vare opptil en uke.4

Personer som har gått gjennom OxyContin tilbaketrekking sammenligne prosessen med intensiteten av heroin tilbaketrekking:

Tretthet eller tretthet
Konstant gjesping
Varm/kald svette
Hjertebank
Ledd- og muskelsmerter
Kvalme og oppkast
Ukontrollerbar hoste
Diaré
Søvnløshet
Rennende øyne
Depresjon


Hvordan kjøpe Oxycontin Online
Besøk www.flexapotek.com for å bestille Oxycontin i Norge.
 

Oxycontin 40mg
100 piller koster 1500 kr.
200 piller koster 2800 kr.
500 piller koster 6000 kr.

For at købe dette produkt eller for mere information om Oxycontin, kontakt os venligst på nedenstående e-mailadresse:

boltonnaya@gmail.com

oxycontin-Purdue_edited.jpg
bottom of page