top of page

Köp Dianabol (Methandienone) 10 mg i Sverige

Dianabol.jpg

Dianabol 10 mg (metandienon)
100 tabletter kostar 1500kr
200 tabletter kostar 2800kr
500 tabletter kostar 6000kr

Kontakta oss för att köpa den här produkten eller för att få mer information om Dianabol via e-postadressen nedan:

suzinebellier@gmail.com

Om Dianabol (Methandienone)

Dianabol representerar en av de mest populära och en av de viktigaste anabola steroiderna genom tiderna. Utan tvekan är detta den mest populära orala steroiden som någonsin slog på marknaden och en av de mest populära steroiderna av något slag. Även om det nästan alltid finns som en oral tablett, kan Dianabol hittas som en injicerbar lösning, men tabletterna representerar den primära administreringsvägen. Varför är denna steroid så viktig? På många sätt födde den en tid av modern prestandaförbättring. Det var inte den första anabola steroiden som användes för detta ändamål, som skulle tillhöra testosteron, men Dianabol skulle öppna dörren till en ny våg av steroider som har vuxit utöver vad någon förväntade sig.


Dianabol representerar en av de enda anabola steroiderna som utvecklats i syfte att förbättra prestandan. Föreningen hade listade terapeutiska användningar på en gång, men prestanda var den verkliga anledningen till att denna steroid fick liv. Vid 1940- och 50-talen hade Sovjetunionen börjat dominera OS, och användningen av testosteron av många av dess idrottare lämnade resten av världen långt efter. Under denna tid skulle amerikanska olympiska laget Dr. John Ziegler lära sig av amerikanska steroider och skulle snabbt hjälpa till att se till att hans idrottare skulle matcha. 1958, med hjälp av Dr. Ziegler, skulle Ciba Pharmaceuticals släppa de första satserna Methandrostenolone under handelsnamnet Dianabol. Föreningen designades i ett försök att bibehålla de anabola egenskaperna hos testosteron med mindre androgener i en snabbverkande, kraftfull metod. Tydligen över natten var steroiden en enorm framgång, vilket gav många amerikanska idrottare en klar fördel jämfört med sina sovjetiska rivaler.


Efter starten skulle Dianabol snabbt hitta vägen till nästan alla tävlingssportar som kan tänkas. I kombination med exogent testosteron skulle detta ge upphov till en prestationsålder till skillnad från världen någonsin sett. Steroiden kommer också snabbt att bli en bas i konkurrenskraftig kroppsbyggnad där den har varit en favorit till denna dag. Men snart efter det att den frisläppt skulle den amerikanska FDA börja sätta mycket press på Ciba i ett försök att pressa företaget att lista de verkliga medicinska fördelarna med steroiden. FDA skulle godkänna dess användning för behandling av osteoporos hos kvinnor efter klimakteriet samt hypofysbrist dvärg, men den senare drogs tillbaka i början av 1980-talet. Återigen ville FDA pressa Ciba för mer information, men 1983 under monteringspress ville Ciba avveckla Dianabol-kategorin. Några år senare skulle FDA dra tillbaka alla Methandrostenolone-märken från hyllan. Sedan dess har Dianabol inte lagligen tillverkats i USA men tillverkas fortfarande kraftigt över hela världen.

Dianabol funktioner och egenskaper:

Methandrostenolone är en testosteron härledd anabol androgen steroid. Officiellt är det en strukturellt förändrad form av det primära manliga androgena testosteronet. Dianabol är testosteronhormonet med en extra dubbelbindning vid kol en och två position. Denna lilla förändring minskar hormonets androgena natur. Det bär också en ytterligare metylgrupp vid den 17: e kolpositionen som gör att hormonet kan överleva oralt intag, vilket officiellt klassificerar Dianabol som en C17-alfa-alkylerad steroid. En viktig anmärkning, injicerbar Dianabol är också C17-alfa-alkylerad. Slutresultatet ger oss en anabol steroid med en androgen rating på 40-60 med en mycket lägre bindningsaffinitet till androgenreceptorn jämfört med testosteron. Det kommer emellertid också att dela ett mycket svagare förhållande av serumbindande protein, vilket resulterar i en extremt kraftfull anabol steroid. Om du är osäker är detta en extremt kraftfull anabola steroider som bär en potent anabol natur.


På en funktionell basis är Dianabol en av de lättare anabola steroiderna att förstå. Denna steroid kommer i hög grad att ge sina anabola fördelar genom att förbättra proteinsyntes, kväveretention och glykogenolys. Proteinsyntes representerar den hastighet med vilken celler bygger proteiner, byggstenarna för muskler. Kväveförvaring, detta är viktigt eftersom all muskelvävnad består av cirka 16% kväve. Ju mer kväve vi behåller, desto mer anabola är vi kvar. Omvänt resulterar en kvävebrist i ett kataboliskt eller muskelsvinnande tillstånd. Sedan sitter vi kvar med glykogenolys, som hänvisar till förhållandet och omvandlingen mellan glykogen och glukos. Genom förbättrad glykogenolys kan vi utnyttja vår totala kolhydratkonsumtion bättre. Medan dessa egenskaper på många sätt är ganska enkla, är de tillräckligt kraftfulla för att göra Dianabol till en anmärkningsvärt kraftfull anabol steroid.

En annan viktig egenskap hos Dianabol och kanske en av de viktigaste av allt är förhållandet det delar med andra anabola steroider. Dbol som det ofta kallas är inte vad vi skulle märka som en bassteroid. Detta är inte en anabola steroider vi bygger en cykel runt, utan snarare en som vi lägger till en välplanerad stack. Dianabol har förmågan att skapa otrolig synergi i kombination med andra anabola steroider. Till exempel kan du komplettera med 100 mg trenbolon, Masteron eller Equipoise per dag (doser och steroider används helt enkelt som ett exempel, inte faktiska rekommendationer) och resultaten får du från 50 mg per dag trenbolon, Masteron eller Equipoise längs sidan 50 mg Dianabol per dag skulle vara mycket mer dramatisk. Du skulle ha en identisk mängd totala milligram anabola steroider med eller utan Dianabol, men den extra Dianabol skulle ge större förbättring.

Effekter av Dianabol:

Effekterna av Dianabol kan sammanfattas som snabbverkande och dramatiska. Faktum är att det är mer än möjligt för individen att få så mycket som 20 pund massa på bara några veckor med Dianabol-användning. Total dosering kommer att spela en roll, liksom total kaloriförbrukning, men en vinst på 20 £ är mycket realistisk. Detta gör Dianabol till en förstklassig bulkingsteroid under lågsäsong, och det kommer att vara det vanligaste syftet med användningen. I denna användningsfas bör individen också förvänta sig att hans styrka kommer att öka avsevärt. Dbol är faktiskt en av de bästa styrka som ökar steroider på marknaden och tillsammans med massa kan producera detta resultat snabbt.

Effekten av Dianabol värderas också av många idrottare; emellertid är det inte så vanligt som det en gång var i atletiska förbättringscirklar. På grund av möjliga snabba massökningar kommer många idrottare att välja steroider som Anavar eller Winstrol, men det beror i allmänhet på syftet med användningen. På grund av den snabba och uttalade ökningen av styrka, vilket kan översättas till mer kraft och hastighet, kan detta vara en solid atletisk förstärkare. Individen bör också uppleva en nivå av förbättrad återhämtning och uthållighet. När det gäller viktökning är det viktigt att komma ihåg att detta till stor del handlar om totalt kaloriintag. Medan steroiden kan främja stora mängder massa, måste du mata din kropp tillräckligt med kalorier för att nå detta ändamål. Vi skulle inte kalla detta den bästa atletiska styrka steroid på grund av andra alternativ, men om styrka är det enda verkliga problemet kan det vara ett anständigt alternativ.

Då är vi kvar med en skärcykel, och du kommer inte hitta Dianabol i sådana planer för ofta. Vissa konkurrenskraftiga kroppsbyggare kommer att använda det tidigt i en skärfas för att upprätthålla fullhet, och det kommer att ge magert vävnadsskydd; Det finns dock bättre alternativ. Ett problem med skärcykelanvändningen kan vara nivån på vattenretention som denna steroid kan ge, vilket vanligtvis är det sista du vill ha när du skär. Sådan lagring kan kontrolleras och förmågan hos denna steroid att upprätthålla styrkan kan uppskattas, men det finns bättre alternativ.

Biverkningar av Dianabol:


Det finns flera möjliga biverkningar av Dianabol-användning. Detta är inte den farligaste anabola steroiden genom tiderna, men den kan bära ett antal potentiella problem. En frisk vuxen man kan hantera biverkningarna av Dianabol, men du måste förstå dem och hur man kan bekämpa dem för att få bort detta. För att uppnå framgångsrika tillskott har vi delat upp möjliga biverkningar av Dianabol i deras relaterade kategorier tillsammans med allt du behöver veta.

Östrogena egenskaper dianabol


Dianabol är en relativt stark östrogen anabol steroid på grund av den måttliga nivån av aromatasaktivitet den bär. Även om dess aromatasaktivitet bara är måttlig, omvandlar denna omvandling faktiskt metandrostenolon till metylestradiol istället för östradiol, vilket är mycket mer potent än östradiol. Detta kan göra biverkningar som gynekomasti och vattenretention mycket möjliga med denna steroid; i själva verket kan de visas uppenbarligen över natten. Lagring av tungt vatten kan också främja högt blodtryck, vilket Dianabol är känt för att orsaka. Sådana effekter kan kontrolleras, och när det gäller högt blodtryck är det något du behöver lägga lite ansträngning för att säkerställa att det inte blir ett problem.

För att bekämpa de östrogena biverkningarna av Dianabol rekommenderas vanligtvis antiöstrogener när de kompletterar med denna steroid. Du har två val inom antiöstrogener, selektiva östrogenreceptormodulatorer (SERM) som Nolvadex (Tamoxifen Citrate) och Aromatase Inhibitors (AIs) som Femara (Letrozole). SERM kan vara tillräckligt för vissa män och bör vara ditt första val om de kan få jobbet gjort. AI kommer dock att vara mycket effektivare eftersom de direkt hämmar aromatisering och minskar östrogennivåerna i serum. Tyvärr kan AI påverka kolesterol negativt, liksom Dianabol, och när det kombineras kan detta vara potentiellt problematiskt. Om en AI används ska kolesterolbehandling prioriteras och det kommer att vara möjligt. Men SERM: s, även om de inte alltid är så effektiva, kommer faktiskt att främja hälsosammare kolesterolnivåer på grund av deras östrogenliknande aktivitet i levern.

Köp Dianabol (Methandienone) 10 mg i Sverige - www.flexapotek.com

bottom of page