top of page

Kjøp Boldenone Udecylenate 200 mg/10 ml i Norge

Boldenon-Flex%20apotek_edited.jpg

Boldenone Udecylenate 200 mg/10 ml. 
5 stk koster 1500kr.
10 stk koster 2800kr.

20 stk koster 5400kr

50 stk koster 12500kr

 

Kontakt oss for å kjøpe dette produktet eller for å få mer informasjon om Boldenone hetteglass via e-postadressen nedenfor:

boltonnaya@gmail.com

Pay Now

Om Boldenone Undecylenate

Boldenone Undecylenate er en testosteron avledet Anabole androgene steroider som er best kjent av handelsnavnet Equipoise gitt til det av Squibb i 1970.-tallet. Mens Equipoise er offisielt klassifisert som en veterinær klasse Anabole steroid, de første batchene av Boldenone ble introdusert på menneskelig karakter farmasøytiske markedet av Ciba tidlig på 1950-tallet under merkenavnet Parenabol. Menneskelig karakter Boldenone ville se noen suksess i menneskelig medisin gjennom 1960- og 70-tallet, men ville til slutt bli avviklet innen utgangen av tiåret. Siden den gang, steroidet har bare vært tilgjengelig gjennom veterinær medisin og underjordiske laboratorier med Equipoise navnet dominerende markedet. Fort Dodge Animal Health eier nå Equipoise-navnet.

Test 600x I flere tiår, Det har blitt antatt at Equipoise var svært lik Deca Durabolin (Nandrolone Decanoate). Denne antagelsen var delvis basert på kommentarer den avdøde Dan Duchaine gjort om steroidet. Imidlertid er de to forbindelsene ikke like på noen måte; Faktisk ville Duchaine recant uttalelsen, men den første uttalelsen har vært nok til å holde ryktet i live. Hvis Equipoise deler noe til felles med en annen Anabole steroide hormon, Det ville være testosteron, men EQ som det er allment kjent er unikt i seg selv. Et viktig notat om forskjellene i disse to steroidhormoner; Nandrolone bærer en sterk progestin natur, mens Boldenone bærer ingen progestin egenskaper.

Equipoise Funksjoner & Egenskaper:


Equipoise (Boldenone Undecylenate) er en strukturelt endret form for testosteron. Det er en svært liten endring i en ekstra dobbel binding på karbon en og to posisjon. Dette dobbeltbinding reduserer sterkt hormonets androgene, samt estrogenic natur. Det er deretter festet til den svært store eller lange Undecylenate ester, som er ansvarlig for å kontrollere frigjøring av hormonet når det administreres i kroppen. Undecylenate ester gjør det mulig for en topputgivelse i Boldenone ca 3-4 dager etter injeksjon, med en langsom kontinuerlig frigjøring av hormonet å følge i ca 21 dager.

På grunn av sin strukturelle endring, Equipoise bare aromatizes på ca 50% frekvensen av testosteron. Estrogenic bivirkninger er mulig, men oddsen er svært i den enkeltes favør sammenlignet med testosteron. Det er ikke så kraftig av en massebygger som testosteron, ikke engang nær, men redusert estrogenic aktivitet bør tillate den enkelte å gjøre renere gevinster gjennom tilskudd.

Equipoise deler mange likheter angående direkte ekstrautstyr egenskaper med testosteron. Vanlige delte egenskaper inkluderer sin evne til å forbedre proteinsyntese, nitrogen oppbevaring i musklene, hemme glukokortikoid hormoner og øke IGF-1 utgang. Equipoise er også kjent for å øke røde blodlegemer, en egenskap som deles av de fleste alle anabole steroider. Men, spørsmål om bekymring har blitt notert om hvor mye Equipoise kan øke røde blodlegemer. Men tilgjengelige data har en tendens til å støtte dette bare å være en bekymring med ekstremt høy dose bruk i ekstremt lange perioder. På mange måter, økningen i røde blodlegemer levert av Equipoise kan være rask og rask, men kan ikke presentere en betydelig fordel eller ulempe i forhold til de fleste anabole steroider når den brukes ansvarlig. Uten tvil, en moderat økning i celleproduksjon ville være svært fordelaktig for de fleste enhver idrettsutøver.

Effekter av Equipoise:


Effekten av Equipoise er ganske grei. Dette er en generelt godt tolerert Anabole steroid som presenterer bemerkelsesverdig anabole aktivitet i de fleste brukere på en ren og jevn måte. Utenfor ytelse ekstrautstyr bruk, Boldenone likte noen suksess som en menneskelig karakter steroid for en tid. Steroidet hadde noen suksess i behandling av muskel sveising sykdommer og osteoporose, men ville til slutt vike for andre steroide alternativer. Som en veterinær steroid, Equipoise er kjent for sin bruk i hester, derav navnet "Equipoise" og dens likhet med ordet "Rytter." EQ er ofte gitt til hester i et forsøk på å øke mager kroppsvekt, som er delvis på grunn av steroidet evne til å øke appetitten. En økt appetitt er godt notert blant mange prestasjonsfremmende idrettsutøvere som bruker Equipoise, men, Det synes ikke å påvirke alle det samme. Mange som bruker Anabole steroid rapporten ingen økning i appetitten, Det har en tendens til å være svært individualistisk, men det kan være nyttig for de som sliter med å konsumere nødvendige kalorier.

Som en off-season bulking steroider, Equipoise kan legge kvalitet lean masse gevinster, men de vil ikke komme over natten, og vil falle kort av mange anabole steroider. Steroider som Deca Durabolin vil produsere langt større masseresultater, som vil steroider som Anadrol og Dianabol; Imidlertid er de to sistnevnte ofte ledsaget av store mengder vannretensjon. Noen idrettsutøvere har, men, rapportert sterkere off-season gevinster når Equipoise er lagt til en total off-season stabel i stedet for brukt som en base steroid. Hvis appetitt undertrykkelse er et problem, Denne steroid kan veldig godt hjelpe deg å konsumere overflødig kalorier som trengs for off-season vekst. Selvfølgelig, mens det ikke kan være en enorm masse bygge steroider, for noen det kan produsere all massen de ønsker. Ikke alle som bruker anabole steroider er på utkikk etter enorme gevinster i størrelse.

Equipoise er også godt kjent for å fremme økninger i styrke. En økning i styrke kan være svært gunstig for en off-season masse plan, men kanskje mer gunstig for forbedring av atletisk ytelse. Dessverre vil den ekstremt lange deteksjonstiden forby mange idrettsutøvere fra å bruke EQ. Total deteksjonstid kan strekke seg til fem måneder. Men, steroidet definitivt gir mange fordeler til utøveren, ikke bare i en økning i styrke, men en bemerkelsesverdig økning i muskel utholdenhet. Gjenoppretting bør også forbedres. Uavhengig av ønsket bruksformål, alle som supplere med Equipoise vil nyte disse relaterte fordelene.

Equipoise kan også brukes som en cutting steroid; faktisk kan dette være det mest fordelaktige bruksstedet. Denne anabole steroider er en utmerket beskytter av mager muskelmasse. For å miste kroppsfett, du må brenne mer kalorier enn du forbruker, du må være i en kalori underskudd, og dette vil holde sant med eller uten anabole steroider bruk. 

Dessverre setter et kaloriunderskudd vårt mager muskelvev i fare, da kroppen ofte vil ta det den trenger for å møte sine energibehov fra vårt magre vev. Riktig slanking kan i stor betydning beskytte vår mager muskelmasse, men det kan bare gå så langt. Uten innføringen av en anabole steroider, noen muskelmasse vil til slutt og uunngåelig gå tapt. EQ vil sterkt beskytte deg mot dette tapet i lean vev, og det har også vist seg å ha noen veldig fine condition effekter på fysikk. Slike effekter vil bli sterkt forbedret når kombinert med en ikke-aromatizing steroid som Masteron (Drostanolone) eller Trenbolone. Men, under de fleste kutte planer av en konkurransedyktig bodybuilding natur, mens EQ er vanlig brukt det er normalt bare brukes på frontend av kutte syklus. Det vil normalt bli avviklet i løpet av den senere halvdelen av planen på grunn av mulig estrogenic aktivitet. Mens total estrogenic aktivitet bør være lav, i denne fasen av tilskudd noen og all estrogenic aktivitet er normalt unngås eller i det minste minimert til lavest mulig punkt.

Bivirkninger av Equipoise:


Equipoise er en generelt godt tolerert anabole steroider for de fleste menn, og er ofte svært godt tolerert av mange kvinner når lave doser brukes. Bivirkninger av Equipoise bruk er sikkert mulig, men de fleste friske voksne bør finne denne Anabole steroid svært håndterlig. For å hjelpe deg å forstå mulige bivirkninger av Equipoise bruk samt deres ledelse, Vi har brutt dem ned i sine spesifikke kategorier sammen med all relatert informasjon du trenger.

[1] Estrogenic:
Boldenon hormonet aromatize ikke tungt, men det er aromatized til østrogen likevel. Dette skyldes testosteron hormonet interaksjon med aromatase enzymet. Høye nivåer av østrogen kan vise seg problematisk i deres markedsføring av gynecomastia, overflødig vannretensjon og høyt blodtrykk hvis vannretensjon blir alvorlig. På grunn av moderat nivå av aromatizing aktivitet, de fleste menn bør finne relaterte bivirkninger veldig lett å kontrollere. Moderate doser bør være håndterbare, men mange vil finne høye doser for å kreve ekstra oppmerksomhet.

 For å bekjempe estrogenic bivirkninger av Equipoise, en anti-østrogen medisiner er noen ganger nødvendig. Ikke alle trenger en anti-østrogen når du bruker denne steroid, men det er alltid en god idé å minst ha en på hånden. Anti-østrogen medisiner du kan velge inkluderer selektiv østrogen reseptor modulatorer (SERM's) som Nolvadex (Tamoxifen Citrate) og Aromatase Inhibitors (AI)-er som Arimidex (Anastrozol). AI's vil vise seg å være den mest effektive som de hemme aromatase prosessen og lavere totale serum østrogennivå. Dessverre, de kan ha en negativ innvirkning på kolesterol, som er ytterligere forbedret ved bruk av en aromatizing steroid. SERM er ikke så effektive, men de er ofte nok for mange menn. SERM's vil ikke hemme aromatase prosessen oppstår, men heller binde på østrogen reseptoren hindre hormonet selv fra binding. Som en ekstra bonus, SERM's kan faktisk forbedre kolesterolnivået på grunn av deres markedsføring av estrogenic aktivitet i leveren. SERM's bør være ditt førstevalg på grunn av potensielle kolesterolproblemer AI-er hvis de kan få jobben gjort.
 
[2] Androgene:
Equipoise kan produsere androgene bivirkninger som akne, akselerert hårtap i de disponert for mannlig mønster baldness og kroppshår vekst. Men, den generelle androgeneiteten til denne steroid er sterkt redusert på grunn av den strukturelle naturen som skaper EQ i sin doble bånd på karbon en og to posisjon. Slike bivirkninger av Equipoise er fortsatt mulig, men de vil være sterkt knyttet til genetisk predisposisjon, men de fleste vil finne terskelen er ganske høy.

Når bekjempelse av mulige androgene bivirkninger av Equipoise, Det er viktig å merke seg de er brakt videre av steroidet blir metabolisert av 5-alfa reduktase enzymet. Denne metabolismen vil redusere Boldenone til en ekstremt potent androgen i dihydroboldenon, langt mer potent enn dihydrotestosteron (DHT); Imidlertid har den totale dihydroboldenonaktiviteten vist seg å være ekstremt lav hos mennesker. Du vil videre finne androgene natur Boldenone vil ikke bli betydelig påvirket av 5-alfa reduktase hemmere som Finasteride som ofte brukes til å bekjempe reduksjonen til DHT.

På grunn av androgene natur Equipoise, kvinner kan potensielt oppleve virilisering symptomer. Virilisering symptomer kan omfatte kroppshår vekst, en dypere av vokal akkorder og klitoris utvidelse. Men, lav androgene vil gjøre denne steroid mulig å bruke for noen kvinner uten slike symptomer. Samtidig, ekstremt treg virkende natur sammensatte kan gjøre det vanskelig å kontrollere om blodnivåer, og alternative steroider kan foretrekkes. Uten tvil vil individuell følsomhet diktere mye. Hvis Equipoise brukes og virilisering symptomer begynner å vise, bruk bør seponeres umiddelbart ved utbruddet, og de vil visne bort. Hvis symptomene begynner å vise og ignoreres, kan symptomene bli irreversible.

 

[3] Kardiovaskulær:
Den relative kardiovaskulære belastningen brakt videre av Equipoise bør være mye mindre enn mange anabole steroider, spesielt de av en muntlig natur. Boldenone har evnen til å negativt påvirke kolesterolforhold, spesielt i sin evne til å undertrykke HDL-nivåer. Det bør imidlertid ikke være av ekstrem natur, og bør være godt innenfor riket av kontroll for de fleste friske voksne. Selvfølgelig, innføringen av en AI for å bekjempe estrogenic effekter vil potensielt forbedre feil lipid profiler, og bør vurderes når du planlegger kolesterolbehandling.

Alle de som supplere med Equipoise som med alle anabole steroider bør holde et øye med kolesterolnivået, og bør sikre at de er friske nok til bruk før tilskudd begynner. En kolesterol vennlig livsstil vil være svært viktig og bør beskytte de fleste som bruker Equipoise. Sørg for at kostholdet ditt er kolesterolvennlig og inkluderer mange omegafettsyrer. Innlemme rikelig med kardiovaskulær aktivitet anbefales også.
 
[4] Testosteron:
Som alle anabole steroider, Equipoise vil undertrykke naturlig testosteronproduksjonen. Frekvensen av undertrykkelse varierer fra en steroid til neste, og mens EQ er ikke den mest undertrykkende steroid det vil produsere en betydelig reduksjon i totale serum testosteronnivå. Derfor, de fleste menn må inkludere eksogene testosteron i sin totale stabel når du bruker EQ. Formen av testosteron er ubetydelig. Alt som betyr noe er kroppen din mottar testosteron den trenger for å hindre en lav testosteron tilstand. En lav testosteron tilstand kan være svært problematisk, det bærer mange mulige symptomer og er ekstremt usunn. Hvis testosteron brukes som en base steroid i syklusen, undertrykkelse vil ikke være en bekymring. Men, Hvis testosteron ikke representerer en base, du bør sikre at du bruker et minimum testosteron erstatning terapi relatert dose basert på testosteron sammensatte du velger.

[5] Hepatotoksisitet:
Boldenone er ikke en hepatotoxic anabole steroider og vil presentere ingen stress eller skade på leveren.

Equipoise Administrasjon:
Standard Equipoise doser vil normalt falle i 200-400mg per uke rekkevidde. De fleste menn vil finne 400mg å være svært godt tolerert og generelt minimal mengde EQ de vil ønske å bruke. Mange vil også finne 600mg per uke for å være ekstremt godt tolerert med bivirkninger er ekstremt lett å kontrollere. Men, slike doser vil øke estrogenic potensial. På grunn av den lange aktiviteten til steroidet, de fleste menn kan lett komme forbi med en injeksjon per uke, men splitting den ukentlige dosen i 2-3 mindre injeksjoner vil kutte ned på totalt injeksjon volum. Videre, noen har rapportert bivirkninger er enda lettere å kontrollere med en mindre hyppigere injeksjon tidsplan til tross for en ekstremt lang halveringstid.

Uavhengig av den totale dosen, Equipoise bør brukes i minst 8 uker. Dette er en svært vanlig varighet av bruk i kutte sykluser. Mange kutte planer vil begynne med 8 uker med Equipoise med en ekstra 4-8 uker uten hormonet velger ikke-aromatizing agenter. I løpet av off-season perioden av bruk, 8 uker vil igjen være minimum, men de fleste vil finne 12 uker å være langt mer effektiv. Bulking eller skjæring, du vil finne Equipoise å være en ekstremt allsidig anabole steroider som stabler godt med alle anabole steroider.

For kvinnelig bruk, 50mg Equipoise per uke er en standard dose. Virilisering kan unngås med denne dosen, men vil være svært avhengig av følsomhet. Noen kvinner kan være i stand til å tolerere 75-100mg per uke, men bør ikke forsøke en slik dose før de har blitt komfortabel med 50mg per uke. De fleste kvinner vil også finne 6 ukers sykluser av Equipoise å være så langt som de ønsker å ta det, med sporadiske 8 uke går av de som tolererer hormonet godt.

Tilgjengelighet av Equipoise:


Equipoise er allment tilgjengelig på veterinær og svarte markeder. Den faktiske Equipoise merkevare av Fort Dodge Animal Health er ofte funnet på det svarte markedet, og nesten alle underjordiske lab på jorden produserer sin egen versjon av Boldenone Undecylenate. Dessverre, når det gjelder Boldenone hormonet, og dette inkluderer Equipoise merkevare, Vi har en av de mest forfalskede anabole steroider på markedet. Faktisk, mens det er umulig å bevise en antagelse om at flere har brukt forfalsket eller lav kvalitet EQ enn høy kvalitet antagelsen er sannsynligvis ikke av basen. Under dosering av denne forbindelsen er et massivt problem, som er merking et hetteglass EQ men det faktisk inneholder en stor ester base testosteron.

Kjente merker inkluderer Equipoise av Fort Dodge Animal Health, selv om det vanligvis forfalskes. Ganabol er et annet populært merke fra Columbia, men er også svært forfalsket. Alpha Pharma produserer også produktet under Boldebolin-navnet; Dette er en relativt ny Boldenone sammensatte. Igjen, Du vil videre finne de fleste underjordiske laboratorier bære steroidet, men du bør være ekstremt forsiktig når det gjelder et kjøp for å sikre et kvalitetsprodukt.

Kjøpe Equipoise Online
Kjøpe Equipoise online er den enkleste måten å kjøpe Boldenone hormonet, og uten spørsmål. Det er her du finner den rimeligste rates www.flexapotek.com.  Hvis du er ute etter høy kvalitet anabole steroider uten en juridisk risiko, du oppfordres til å besøke sponsorer her på www.flexapotek.com. Du trenger ikke resept for å kjøpe disse anabole kosttilskudd, og vil ikke sette deg selv i juridisk risiko.

Merkenavn: Kjøp Boldebal H, Equipoise og Sybolin
Kjøp Injiserbare steroid boldenol

Kjøp Naturlig forekommende Anabole-androgene steroider i Norge

bottom of page